TRÆNING PÅ TVÆRS AF KULTURER

TRÆNING PÅ TVÆRS AF KULTURER

Kulturel intelligens, kulturforståelse, teammedlemmer fra forskellige lande

TRÆNING PÅ TVÆRS AF KULTURER

Træning på tværs af kulturer

Undersøgelser peger på, at vi tager ny læring til os på forskellig vis. Hvis du træner internationale medarbejdere har du sikkert erfaret, at ikke alle interagerer ens i klasserummet. Vi klæder dig på til at håndtere dine træningssessions på tværs af kulturer på kulturelt intelligent vis. På kurset vil du få indsigt i og teoretisk viden om interkulturel kommunikation i læringssituationen, og du får konkrete tips og tricks til, hvordan du kan tilrettelægge og udføre din træning for udenlandske medarbejdere, så alle bliver inkluderet og tager læringen til sig.

Vi holder fokus på at omsætte de kompetencer, kurset giver dig, til praksis, når du skal tilrettelægge og udføre din egen træning.

DU SKAL VÆLGE TRÆNINGEN HVIS
  • Du træner medarbejdere fra forskellige kulturer
DU GÅR FRA TRÆNINGEN MED BL.A.
Specifik viden om
  • Teori indenfor interkulturel kommunikation i læringssituationer
  • Hvordan dansk undervisnings- og virksomhedskultur adskiller sig på globalt plan
  • Hvordan du bliver en kulturelt inkluderende træner, der får hele holdet med i undervisningen
Kompetencer til at
  • Planlægge træningsforløb, så alle medarbejdere føler sig involveret.
  • Udtænke opgaver, øvelser og træning, der får de multikulturelle kompetencer i spil på en positiv og inkluderende måde
  • Motivere og engagere dine medarbejdere kulturelt intelligent
  • Sammensætte dynamiske multikulturelle grupper

Der er både mulighed for at målrette workshoppen f-2-f-træningssituationer og virtuelle træningssituationer.

WORKSHOP, FORLØB, FOREDRAG ELLER ÉN-TIL-ÉN TRÆNING?

Vi rådgiver gerne om, hvilken træningsform, der er mest relevant for jer. Læs mere her.

GLOBESMART

På træningen kan du tilvælge at lave din egen kultur-profil vha værktøjet GlobeSmart. Gennem GlobeSmart kan du sammenligne din personlige profil med en generel profil på din nationalitet og på dine medarbejderes nationaliteter. Det giver mulighed for at kortægge de vigtigste kulturforskelle og danner baggrund for udformningen af strategier for, hvordan du bedst tilpasser din træning. Vi er også certificeret i en række andre personlighedstests, kultur- og teamværktøjer, som I kan vælge at integrere i jeres træningsforløb. Se mere her.

“Det var super professionelt arrangeret med en god blanding af interessant viden (baseret på forskning, hvilket vi jo sætter stor pris på) og relevante øvelser, og Signe formåede virkelig at få alle med. Det er tydeligt, at Signe Ørom selv har en akademisk baggrund og er vant til at lave forskningsbaseret undervisning. Samtidig er hun god til at skrue et interaktivt program sammen, så alle bliver inddraget. Vi i CERE kan på det varmeste anbefale ConnectingCultures og Signe Ørom som leverandør af kulturtræning.”
Hanne Pernille Andersen
Center Coordinator, DTU (CERE)
FOKUS PÅ JERES BEHOV

Vi har altid fokus på jeres specifikke behov og sammensætter et program, der tager udgangspunkt i jeres virkelighed og branche. Inden træningen vil I derfor få tilsendt et spørgeskema, så vi kan klarlægge jeres behov og udfordringer ud fra svarene. Med udgangspunkt i disse og i dialog med jer, skræddersyr vi jeres workshop, forløb eller foredrag.