REFERENCER

Novo Nordisk
Maersk
NOV Flexibles
LEGO
Foss
Novozymes
Arla
Carlsberg
Ørsted
Vestas
Rambøll
DFDS
Codan
Coloplast
COWI
Rockwool
LEGO Foundation
Clipper Group
Tvilum
DanFoss
UL Denmark
Haldor Topsøe
Grundfos
DSV
Hamlet Protein
Cooper Surgical
Pharmadanmark
Leica
Siteimprove
Steel Series
Hydra Grene
Torm
Circle K
Danish Crown
Danske Bank
Nordea
Amminex Emmissions
Tejko Group Technology
Bladt Industries A/S
Thomas Cook
Lundbeck
Val Control A/S
Radiometer
UCB
AAK
COMSA
Phillips
CP Kelko
Danish Shipping Academy
Blue Water Shipping
Energinet
Patchwork
Netværk Danmark
EG A/S
TopDanmark
Weilbak
BEC
B&W Renewable
Teknologipagten
NOCA
Hjerteforeningen
Beumer Group
Karnov
DSB
IDA
DTU
SDU
KEA – Københavns Erhvervsakademi
Cph Business
Erhvervsakademiet Lillebælt
Pascal
IFF
IBA
Udenrigsministeriet
Copenhagen Capacity
EASJ – Erhvervsakademi Sjælland
Aalborg Universitet
Københavns Universitet
Grundforskningsfonden
Københavns Kommune
KATA Fonden
EWII
TOWII
CBS
Widex
Vattenfall
Trustpilot
Lauritzen A/S
TRYG
BioMar
Keylane
Elis
Genmab
Falck
Nature Energy
Danske Commodities
Erhvervsakademi Kolding
3Shape
Uniwise
Jeg tror sjældent jeg har deltaget i undervisning, som var så god, relevant og pokkers spændende. Af hjertet tak herfra
referencer connecting cultures
Camilla Vogn Kjær
Chief People and Culture officer at MobilePay
Det var en virkelig stor fornøjelse og super relevant og informativt at deltage i jeres CQ (Cultural Intelligence) seminar. Det var en meget fin balance mellem aktiv og passiv deltagelse og nogle rigtig gode og interessante øvelser! Jeg vil varmt anbefale det til andre.
referencer connecting cultures
Louise Winkel
Department Manager, Novo Nordisk
Tusind tak Signe – fantastisk workshop!
referencer connecting cultures
Mads Theilade Pedersen
Sales Manager & Team Leader InHouse Sales, AAK
Det var simpelthen så godt, sjovt, inspirerende og lærerigt!
referencer connecting cultures
Katharina Elizabeth Roed
HR Coordinator, Fujifilm Diosynth Biotechnologies Denmark
Det var både lærerigt og sjovt. Tusind tak fordi du kom!
referencer connecting cultures
Simone Egense Fejring
Business Graduate hos Danish Crown
Din træning var så interessant og morsom, hvilket jeg virkelig godt kunne lide. Jeg håber jeg får muligheden igen i fremtiden.
referencer connecting cultures
Masako Murai
QA Director, Novo Nordisk Japan
Du er på mange måder et fantastisk forbillede. Som repræsentant for det erhvervsliv, du samarbejder med, kan jeg kun sige at din evne til at formidle kompleks viden er fantastisk. Uden at afsløre for meget, er mit bud at nogle af de hemmelige ingredienser i din trylleformular er stor faglighed, nysgerrighed, udholdenhed, situationsfornemmelse – og ikke mindst – humor.
referencer connecting cultures
Vivi Stensdal
VP Human Resources at Hamlet Protein
Tusind tak for et særdeles godt indlæg fra dig i mandags. Det var meget interessant (ment på dansk og ikke engelsk :-)). Du er en fremragende formidler og vi følte os underholdt samtidigt med at vi fik masser af ny viden.
referencer connecting cultures
Elisabeth Kannegaard
HR Training & Development Manager, Thomas Cook Airlines
Også en stor tak fra min side for din ekspertstøtte og meget kompetente kulturtræning. Det har været en meget spændende rejse indtil videre, og meget vigtig og nyttig for alle i teamet for virkelig at forstå de kulturelle forskelle.
referencer connecting cultures
Jacob Seier Nyvang
Design and Project Manager, Bladt Industries A/S
We hired ConnectingCultures for 4 career development workshops as part of one of our projects at Copenhagen Capacity, and I can only recommend ConnectingCultures, both Mikkel, Signe and Helene. The content was planned professionally and they efficiently incorporated all my inputs to it, all the young international students enjoyed the workshops and gave us positive feedback as the topics were introduced nicely to the audience consisting of variety of cultures, also offering practical suggestions and advice to each topic or question. I think the workshops provided great content for the participants and learned a lot on theoretical side of things, as well as practical tips and tricks for starting up their careers as internationals in Denmark.
referencer connecting cultures
Katarina Gregorickova

Talent Retention Manager, Copenhagen Capacity

Jeg er IMPONERET, meget professionelt arrangement. Kultur formidlet på et niveau hvor alle kan være med / associere til stoffet, krydret med praktiske opgaver, som udfordrer så mange grænser og samtidig sætter kultur i perspektiv på en meget hands-on måde. Signe og Mikkel fremstår pålidelige, vidende og meget tillidsvækkende; jeg var med, kunne nikke genkendende til meget og fik tankerne sat i gang.
referencer connecting cultures
Pia Nørby
Kvalitetschef – Sihm Højtryk A/S
Tak Signe. Din workshop var et fabelagtigt læringsevent som vores trainees stadig taler om. Du er fantastisk, ikke bare i forhold til hvad du ved, men også hvordan du formidler det og inspirerer andre. Tak igen.
referencer connecting cultures
Samantha Deeprose
Global Learning & Development Manager, AAK A/S
I had the pleasure of attending Signe’s one-day- course about cultural differences between Denmark and Mexico. The course was very structured and useful with clear goal definitions and attention to personal details. Signe used well-known and very relevant cultural models during the course and I have used several during the first 6 months living in Mexico. Signe’s cultural training is a great basic foundation for living/working/engaging with Mexico even for experienced travelers and internationals.
referencer connecting cultures
Janus Skøt
Senior Director, Latin America, Arla Foods amba
I forbindelse med vores årlige lederskabsforum valgte vi i år at invitere Signe til en workshop med fokus på virtuel ledelse i en global organisation. Vi er en global support organisation, som stræber efter at skabe værdifuld ingeniørarbejde på tværs af lande og regioner. Konteksten taget i betragtning var vores kulturelle udgangspunkt rimelig godt. Men jeg må indrømme at vi i løbet af dagen fik en del inspiration og stof til eftertanke fra ConnectingCultures. Vi fik meget positiv respons i evalueringen. ConnectingCultures holdt en god workshop og gav os et indtryk af at være en professionel og erfaren ekspert inden for emnet. I vores branche er det afgørende at vores kunder stoler på os. Ikke kun i forhold til at levere teknisk korrekte løsninger, men også i forhold til, at sikre sig, at vi tilpasser os det lokale marked og kunder når vi deltager i komplekse ingeniør diskussioner. ConnectingCultures førte os i den rigtige retning og vi havde det tilmed sjovt i løbet af dagen!
referencer connecting cultures
Søren Plagborg
VP, Head of Technical- & Operational Support- Global Business unit Service, Vestas
Efter gode anbefalinger fra vores kollegaer på de andre erhvervsakademier, besluttede vi os for at invitere Signe og ConnectingCultures til at give en workshop til vores nye internationale studerende. De høje forventninger blev i den grad indfriet: Med Connecting Cultures’ workshop formåede vi at give vores studerende brugbar og givtig kulturel viden, der kan forberede dem på de kulturelle udfordringer de vil møde under deres ophold i Danmark, og evalueringerne viste at de studerende var utroligt tilfredse med workshoppen.
referencer connecting cultures
Daniel Stokke
Career Counselor & Project Manager at Lillebaelt Academy of Applied Sciences
Signe hosted a motivational lecture on virtual teams and global leadership in our organization with a focus on the cultural differences in the countries we operate in e.g. Denmark, Netherlands, Germany, and Spain. With participants from these countries, we had a lot of fun and learned much about the challenges and benefits when working with different cultures especially at long distance. Signe was very inspiring and managed to get everyone involved. After the workshop, we have had many good discussions about the topics.
referencer connecting cultures
Vivi Stensdal
VP Human Resources at Hamlet Protein
På den danske ambassade i Brasilia havde vi fornøjelsen af at have Signe Ørom til at afholde et heldags medarbejderseminar i interkulturel teambuilding i oktober 2015. Signe bidrog med sit indgående kendskab til såvel dansk som brasiliansk kultur til, at vi som team fik bedre forståelse for vores forskelligheder og blev mere bevidste om de styrker, vi besidder som team. Signe er en dygtig og engageret formidler, og hun formåede at skabe et godt rum for en meget åben dialog.
referencer connecting cultures
Kim Højlund Christensen
Danmarks ambassadør i Brasilien
Signe Ørom fra ConnectingCultures har lavet kulturtræning i flere af vores internationale direktørgrupper. Med stor viden og indsigt i den nyeste forskning på området rammesætter Signe de udfordringer, man som leder og medarbejder i et multikulturelt miljø, skal være opmærksomme på. Udtalelser fra nogle af deltagerne har været: – Supergod interaktiv træning vi som ledere bestemt kan bruge for at gøre vores globale teams mere effektive (Projektdirektør, Jysk) – Det står nu helt klart for mig, at vi ikke altid kan bruge vores danske lederstil og tro, vi får succes i andre kulturer. Det er nødvendigt, at kulturforskelle bliver italesat for at sikre bedre forståelse (Direktør, Oticon)
referencer connecting cultures
Thomas Halken
Divisionsdirektør, Netværk Danmark
The cross culture training delivered by Signe is really helpful to me – it’s the first time I understand the culture issue in a very systematically and also comprehensive way. Very importantly, all the information is prepared in a very practical and tailor made way. I get them in very naturally. Surprisingly, I found from the second day of the training i began to benefit from the training – the conciousness in my mind to read the interaction, and the way I choose to respond in a call meeting, etc.. It is really good experience and help a lot no matter you still work remotely or expatriate to the country.
referencer connecting cultures
Amber Yue Deng
Regional Marketing Manager, Asia Pacific, Novozymes Biopharma (UK)
Jeg kan varmt anbefale et tværkulturelt forløb med Signe. Hendes baggrund med en kombination af forskning og praktisk viden til den brasilianske kultur/marked har givet os nogle konkrete værktøjer, vi dagligt bruger.
referencer connecting cultures
Edvard Jensen
Global Manger CO Operations, Underwriters Laboratories
The company I work for has many times asked Signe to hold one- to two days courses in cultural training for those employees that transfer to the Denmark based office from overseas. In 2013 I was one of those employees, and I had the pleasure to be guided through Danish culture by Signe. Signe in a clear and concise way and with a personal touch made the day both interesting and rewarding where upon conclusion I walked away with a greater understanding of the environment in which I would be working going forward. I can highly recommend working with Signe in this regard.
referencer connecting cultures
Sophie de Goede
Commercial Specialist, Hess Denmark
I forbindelse med etablering af ny fabrik i Brasilien til fremstilling af fleksible rør til gas- og olieindustrien har NOV Flexibles i løbet af 2012-2013 kørt et træningsforløb her i Danmark for mere end 70 af sine brasilianske kollegaer. I denne sammenhæng har NOV Flexibles haft stor glæde og gavn af Signe Øroms ekspertise og ikke mindst indsigt i brasiliansk kultur og mentalitet. Ikke blot evner Signe Ørom på imødekommende og humoristisk vis at fremhæve forskellene de to lande imellem, men hun formår især at formidle baggrunden for disse forskelle på en jordnær og brugbar måde, hvilket har bidraget til at gøre opholdet for kollegaerne fra Brasilien til en positiv oplevelse og gjort det nemmere for dem at fungere i en dansk hverdag.
referencer connecting cultures
Birgit Skov Nielsen
Mobility assistant, NOV Flexibles
Mikkel is truly one of the best training moderators I’ve seen in a long time. He clearly carries a wealth of knowledge on diversity and inclusion, exemplified by how easily he interprets and responds to participant questions and comments without allowing the broader conversation (and focus) to veer off-track. Also, I love his use of short breakout sessions with targeted activities to get us all participating and learning. Thanks, Mikkel, and I’m looking forward to continued learning with you!
referencer connecting cultures
Vito Cataldo
Senior Manager, Personal Care
AAK
Tak for i fredags, Signe og Mikkel. Jeg har kun hørt positiv feedback og det er fra mange af deltagerne.
referencer connecting cultures
Jan U. Nielsen
Vice President, Corporate HR
J. Lauritzen A/S
Kanon oplæg, Signe, Du er virkelig en dygtig og inspirerende formidler.
referencer connecting cultures
Yngve Møller
Senior Business Process Consultant, LEGO
Endnu engang tak for i fredags, det var super godt, og alle – inklusiv enkelte “skeptikere” – har i vores evaluering givet meget positivt feedback.
referencer connecting cultures
Morten Busch
Head of IT, Clipper Group
It was a great day with Mikkel and my department was was really happy for the training. We all learned new things and got our perspective of each other changed. So thank you for that
referencer connecting cultures
Casper Kuusisto Dohn
Director, Novo Nordisk
Vores træning med kulturtræner, Signe Ørom var et forfriskende wake-up call, som gav os et blik på de de opfattede, misforståede, de videnskabeligt funderede forskelle mellem os. Jeg er sikker på at det vil hjælpe os med at arbejde endnu bedre sammen.
referencer connecting cultures
Torben Moll
Vice President, Global Compliance & Quality Management, Tajco Group A/S
Really enjoyed this session. Great way of teaching, training and communicating. Thumbs up!
referencer connecting cultures
Vivian Avenstrup Jensen
Management Assistant to Vice President, Vestas
Tak for en virkelig god og interessant eftermiddag. Vi fik nogle spændende samtaler i gang i vores team, som vi ellers ikke havde fået åbnet op for.
referencer connecting cultures
Sara Kristensen
Facility Trainee, LEGO
Thank you very much Signe! You are doing indeed a great job. Your training on Danish and Swedish business culture has really contributed in order for me to live and work in a very new environment.
referencer connecting cultures
Faisal Farooq
Electronics Engineer and Researcher, AAK A/S
Dit interaktive inspirationsforedrag har virkelig givet noget at tænke over i forhold til de forskelle der er på kulturerne i Danmark og Indien. Jeg er sikker på, at vi kan omsætte det til konkrete handlinger, som vil gøre vores samarbejde med servicecentret i Indien endnu bedre.
referencer connecting cultures
Andreas Astrup
Team Leader, Novo Nordisk
Først en stor tak for dit inspirerende og indlevende foredrag til vores VL træf på Hotel Nyborg Strand. Det var ikke den nemmeste opgave du havde fået, at skulle foredrage for 14 mænd på slap line midt i ’øl tid’ en søndag eftermiddag, og så oven i købet for 14 direktører, som ikke er særlig gode til at lytte ret længe, men til gengæld gode til at afbryde. Tro mig, vi har tidligere drevet andre til vanvid – men ikke dig, du klarede opgaven til bravur. Man kunne mærke du havde meget på hjerte, som du sprudlede for at videreformidle. Du var grundig forberedt, og man kunne mærke du vidste virkelig meget. Med alle de ovenstående rosende kvaliteter kombineret med dit smilende og udadvendte væsen, gav du os alle en god og informativ oplevelse – Lige hvad vi håbede på. Tak for det.
referencer connecting cultures
Poul Kristiansen
Formand for VL-68
Dine to workshops her hos Rambøll var en stor succes, og jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra begge dages deltagere. Det er jeg enormt glad for og jeg er sikker på, at det vil bidrage til et godt fundament for vores samarbejde i år. Derfor: tusind tak for dine velforberedte og engagerede oplæg!
referencer connecting cultures
Minna Julie Kolte
Manager, Development and Implementation, Rambøll
Mange tak for en fantastisk god og inspirerende dag. Over hele linjen har der kun været positive tilbagemeldinger. Det var en virkelig en god dag og vi kom alle ud med en masse godt i rygsækken. Tak for det. Og tak for den super gode oplevelse. Du kan virkelig dit kram.
referencer connecting cultures
Val Control
Thanks for a very well prepared and executed cultural training program for the entire audit group. We have enjoyed and learned a lot from you and your very competent co-trainers, who came with local knowledge and interesting stories from all over the world.
referencer connecting cultures
Torben Enstrøm
Corporate Vice President at Novo Nordisk Pharmaceuticals
Vi har hos Clipper brugt ConnectingCultures flere gange, b.la. i et forløb for et af vores dansk-indiske teams. Gennem tre workshops for både danske og indiske team-members har vi fået indsigt i forskelle og ligheder mellem dansk og indisk forretningskultur, og arbejdet os frem til hvordan vi bedst kan respektere hinanden og skabe en fælles kultur. Samtidig har vi aktivt trænet vores kulturelle kompetencer, som vi i dag har implementeret i vores hverdag. Resultatet er et mere produktivt samarbejde, stærkere relationer, klarere kommunikation og et tydeligt mere velfungerende team.
referencer connecting cultures
Anders Bruun
Head of Business Development, Clipper Group
Vi er et meget multikulturelt center her i CERE, og vi får mange PhD’er og postdoc’er fra ikke-vestlige lande (pt. især Kina, Rusland, Indien og Pakistan, samt Rusland), så vi tænkte, at vi kunne have godt af at høre lidt om forskellene mellem akademisk kultur og servicekultur i de forskellige lande, og få nogle forslag til, hvordan vi kunne blive bedre til at samarbejde og kommunikere på tværs af kulturer. Vi havde derfor inviteret Signe Ørom fra ConnectingCultures til at komme og holde en workshop om at samarbejde i et multikulturelt miljø, og det var en stor succes. Det var super professionelt arrangeret med en god blanding af interessant viden (baseret på forskning, hvilket vi jo sætter stor pris på) og relevante øvelser, og Signe formåede virkelig at få alle med. Det er tydeligt, at Signe Ørom selv har en akademisk baggrund og er vant til at lave forskningsbaseret undervisning. Samtidig er hun god til at skrue et interaktivt program sammen, så alle bliver inddraget. Vi i CERE kan på det varmeste anbefale ConnectingCultures og Signe Ørom som leverandør af kulturtræning.
referencer connecting cultures
Hanne Pernille Andersen
Center Coordinator at DTU (CERE)
In DFDS we have been focusing on utilizing the potential within cultural differences. During 2017, Signe Ørom has been facilitating a number of customized workshops for various groups of our employees. As the demand for training and insights regarding cultural differences increased in the organization, we decided to develop internal competences for managing the request for cultural training. This was done via a co-creating process with signe Ørom, including a 3 day workshop where 4 specific training programmes were co-created. Sign Ørom is highly competent and professional. We have benefited substantially from her experience and insights – and due to her positive, customer-oriented approach, we have enjoyed spending time with her during the numerous processes and workshops
referencer connecting cultures
Kasper Damgaard-Richardt
Vice President, Training and Development at DFDS
I worked with Signe in preparation for an overseas posting in India. In one day I got a great overview, much good advice and useful feed-back on observations already acquired. All at a high level and very much worth its while.
referencer connecting cultures
Erik Graumann
Vice President, Torm
I forbindelse med integration og synergiarbejde efter opkøb af et større svensk selskab, har vi benyttes os af Signe Øroms erfaring og kompetencer til at sætte fokus på dansk og svensk forretningskultur. Vi har gennem 2 workshops med op til 45 deltagere opnået meget bedre bevidsthed og forståelse for kulturforskellene med fokus på kommunikation, ledelse og strategieksekvering.
referencer connecting cultures
Morten Kjær
Head of Business Developmen,t Hydra-Grene A/S
Signe trained me for a full day in South American business culture. She is very knowledgeable and customer oriented – she easily found out what to focus on to fit my specific needs. Signe is a warm and outgoing person and very pleasant to work with. I enjoyed the training tremendously and can highly recommend her!
referencer connecting cultures
Natalie Ammerlaan
Regional manager, Legal & Quality, Novo Nordisk
Signes kulturtræning har gjort, at jeg virkelig har undgået nogle pinlige situationer i mit internationale samarbejde som måske ville have ødelagt et godt samarbejde.
referencer connecting cultures
Eva Valcke
Chef KEA Global, Københavns Erhvervsakademi
En spændende og lærerig træning om hvordan og hvorfor de små og større forskelle mellem dansk og svensk kultur opstår. Gav rigtig god mening at få sat det historiske perspektiv på. Programmet var krydret med små praktiske workshops, som gav nogle gode aha-oplevelser.
referencer connecting cultures
Inge Wihlborg
Marketing & Adm Coordinator, John Deere International
Signe ved hvad hun taler om, hun brænder for emnet “det multikulturelle klasserum” og hun formår at smitte sin begejstring af på underviserne. Signe bygger på charmerende og professionel vis bro mellem teori og undervisningspraksis. Hendes cases er baseret på eksempler fra undervisernes hverdag, hvilket betyder at dagens læringsresultater kan bruges med det samme i næste undervisningssituation. Vores undervisere har rost Signe for sit arbejde og har givet hende meget positive tilbagemeldinger i den afsluttende evaluering.
referencer connecting cultures
Sophia Vejlgaard
International Coordinator, KEA Global & Guidance
I happen to be the Head of Nordics and Benelux for a about two years for a business for UCB, in that part I came in contact with Signe, she was my culture coach when I joined in the Nordics and Benelux. I came from India, straight out from India to Northern Europe, as you call it in UCB. That was a big cultural swift, and thank you very much for all the support and help that you have given and the coaching that you gave. I remember two calls that I had when I was based in Mumbai, actually. And it really helped me in turns of acclimatizing in Scandinavia, and not only that, all the presentations and workshops that you had regarding the rest of Europe am I experiencing now due to my European role today. I take care of various strategic engagements for UCB in Europe and also building network, so you can imagine in two years time, coming from India to Europe, looking at various engagements and building network, it´s quite a bit of a journey for me.
referencer connecting cultures
Sudip Chakraborty
Head of Strategic Engagement & Neurology Network, Europe at UCB Biopharma S/A
Stor tak for en virkelig god og engaging session forleden. Jeg har fået rigtig god feedback fra teamet, som synes det var både lærerigt og sjovt og med gode pointer der gav anledning til eftertanke. Eneste kritikpunkt var, at der var for lidt tid!
referencer connecting cultures
Marianne Helstrup
Vice President Legal, General Counsel
Radiometer Medical ApS
Tak for en rigtig god Diversity & Inclusion-workshop. Et af formålene for os var at bruge workshoppen som et mentalt ankerpunkt for organisationen, som vi kan knytte kommende aktiviteter op på. Disse vil blive drevet af vores interne D&I arbejdsgruppe og her har flere efterfølgende meldt sig som deltagere – også udviklere jeg ikke havde troet ville byde sig til – og dermed er vi kommet i mål med den del. D&I fandt også vej til flere uformelle snakke over en øl/drink i løbet af aftenen – igen et godt tegn. Workshoppen gav os med andre ord den inspiration og det skub som vi havde brug for, for at komme videre med denne vigtige dagsorden.
referencer connecting cultures
Lars Roost
Technical Program Director
LEGO