Kulturtrænere, landespecialister og diversitetskonsulenter

Hos ConnectingCultures har vi kulturtrænere og landespecialister, samt konsulenter med ekspertise indenfor diversitet og inklusion D&I / DEI. Vores kulturspecialister, som også er uddannede facilitatorer, sikrer at du får en velfunderet forståelse af både erhvervsliv og arbejdskulturer, samt at den nye læring forankres som kulturelle kompetencer. Herudover har vi landespecialister med dybdegående viden om forretningskulturen i mere end 40 lande. Hvis du ikke kan finde lige dét land du arbejder med, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vores konsulenter Signe Ørom, Mikkel Orlovski, Minna Paunova m.fl. har arbejdet med udvikling af kulturel intelligens i globale samarbejder i flere årtier. 

Mød nogle af vores kulturspecialister, landeeksperter og diversitetskonsulenter nedenfor

Signe Ørom Signe Ørum kulturtræner

CEO og Principal Consultant

Signe er Ph.d. i kultur og sprog og indehaver af ConnectingCultures. Signe har lang praktisk erfaring, såvel som teoretisk kendskab til kulturmøder og kan klæde jer på til at optimere jeres interkulturelle samarbejde og kulturelle kompetencer. 

Signe har boet i udlandet i 9 år og arbejdet i globale virksomheder i 10+ år, og har et bredt kendskab til kultur på tværs af flere lande og regioner. Desuden har hun 4 års erfaring med at arbejde virtuelt på tværs af USA, Asien og Europa. 

Hun er en erfaren facilitator med mere end 400 workshops og foredrag bag sig i mere end 20 lande. Signe er uddannet in-person og virtuel facilitator og er dygtig til at designe og facilitere både fysiske og virtuelle workshops, der er involverende, dynamiske og kulturelt inkluderende. 

 

Ved siden af sit virke i ConnectingCultures, er Signe forsker ved CIRCD på Københavns Universitet. Signe bruger sin fritid på at rejse, vandre, lave kreative projekter og synge i kor. Til daglig bor Signe i København med sin mand og deres to børn.

Kontakt: [email protected]

Læs mere om Signe og ConnectingCultures på Our Story

Mikkel Orlovski Principal Consultant

Principal Consultant

Mikkel har en integreret Master i Interkulturel Kommunikation og Psykologi, med særligt fokus på udvikling og ledelsesrådgivning i interkulturelle teams. 

Han har 15 års erfaring i rekruttering, fastholdelse og udvikling i globale virksomheder og har i denne forbindelse boet i Frankrig i en periode. Udover arbejdet med multikulturelle teams, arbejder Mikkel også med udvikling af lederprogrammer, organisationsstrategier og medarbejderudvikling i internationale organisationer. 

Mikkel er uddannet certificeret i CQ (kulturel intelligens), systemisk Proceskonsulent og er desuden certificeret i en række af personligheds- og udviklingstests. Mikkel er uddannet in-person og virtuel facilitator.

Han bor på Amager med sin hustru og 2 børn, hvor fritiden bruges på at opstøve spændende og skæve oplevelser i ind- og udland.

Kontakt: [email protected]

Minna Paunova Kulturspecialist

Principal Consultant

Minna er Principal Consultant hos ConnectingCultures. Hun har lang erfaring indenfor feltet interkulturel kommunikation, tværkulturelt samarbejde og kulturel intelligens. I mere end 10 år har hun arbejdet med at udvikle stærke globale teams med fokus på kulturel intelligens og diversitet og inklusion. Hun har stor erfaring med globalt lederskab. 

Ved siden af sit arbejde hos ConnectingCultures, er Minna lektor i Cross-Cultural Management and Communication ved Copenhagen Business School (CBS), hvor hun forsker og underviser indenfor interkulturel kommunikation, tværkulturel ledelse og diversitet, inklusion og ubevidst bias. Minna har en Ph.d i ledelse fra IESE Business School (Spain) og en executive coach-uddannelse fra INSEAD (France).  
Minna er TEDx taler og har en lang publikationsliste indenfor feltet. Hendes nuværende research omhandler multikulturelt samarbejde og lighed på internationale arbejdspladser. 

Minna elsker musik— bade at skabe det, men særligt at lytte til det. Hun er født I Bulgarien, har boet flere steder i verden og bor nu med sin spansk-peruvianske mand på Frederiksberg med deres to børn. 

Kontakt:

[email protected]

Helene Kulturspecialist konsulent Connecting Cultures

Principal Consultant

Helene har en bred baggrund som tværkulturel facilitator. Med en Master i International HRM og Bachelor i Fransk og Int. Marketing samt 14 års international erfaring fra at  bo og arbejde udlandet, har hun stor indsigt i både det professionelle og private liv på tværs af mange forskellige kulturer.

 

Med en dybdegående viden om kultur i både teori og praksis, har Helene en særlig evne til at formidle viden om tværkulturelt og virtuelt samarbejde på interessant og fængende vis. 

Hun har især arbejdet i internationale virksomheder, på uddannelsesinstitutioner og i nonprofitorganisationer. 

Derudover har Helene arbejdet med udstationeringer og varetager hos ConnectingCultures også kulturundervisning og coaching af den udsendte og dennes familie.

Helene certificeret indenfor CQ og personlighedstypecoaching og hun er uddannet in-person, såvel som virtuel facilitator. 

 

Helene bor i Hørsholm med sin mand og to drenge, som hun under et sabbatår for nylig har rejst jorden rundt med. Hun kan ofte findes i gang med at smage spændende mad – gerne rundt om i verden, og så elsker hun at dyrke masser af sport.

 

Helene har boet i Danmark, Canada, Frankrig, Spanien, Sverige og Taiwan. 

 

Kontakt:
Helene@connectingcultures.dk

Mette

Associate Principal Consultant

Mette har en Master i Psykologi fra Aarhus Universitet og stor erfaring med diversitet og inklusion i erhvervslivet. Hun er født i Danmark og har boet i Skotland og England. Derudover har hendes arbejde ført hende til lande som Japan, Belgien, Norge og Kina.

 

Med erfaring inden for en bred vifte af HR-discipliner og som leder af diversitet og inklusion hos både Novo Nordisk og Ørsted besidder Mette en solid viden inden for områderne D&I, lederudvikling og forandringsledelse. Hun arbejder nu som konsulent, facilitator og underviser med fokus på D&I dagsordenen.

 

Ved siden af arbejdet bruger Mette hendes tid med familien, og så kan hun godt lide at udforske nye emner indenfor psykologien og aktuelle emner.

 

Kontakt: [email protected]

Thomas Starlit

Ledelse af virtuelle og globale teams

Thomas har en master i IT og Organisation med fokus på ledelse af virtuelle og globale teams. Han har 15 års erfaring med ledelse i en global kontekst og har boet 8 år i Belgien og Malaysia. Thomas har stor erfaring med udvikling af globale organisationer og teams og har dybdegående viden omkring global sourcing strategi, design af effektive globale processer og 24/7 global leverance af komplekse services. Han kommunikerer hjemmevant med alle niveauer af en organisation. Han bor i Værløse med sin kinesiske kone og deres børn. Fritiden går med fotografi på højt niveau og med at nyde naturen.

 

 

Kontakt: [email protected]

Daria Morgounova Schwalbe

Seniorkonsulent, kulturspecialist

Daria er Ph.d. i sprog- og kulturmødestudier fra Københavns Universitet, og seniorkonsulent hos ConnectingCultures. Daria har en international baggrund, og hun er født og opvokset i Hviderusland. Hun har tilbragt mere end halvdelen af sit liv i Danmark og har følgelig førstehåndsviden om mødet med den danske kultur. Daria har boet og arbejdet på flere kontinenter, og hun har indgående kendskab til forretningskulturen i især Nordamerika, Østeuropa og Asien. Hendes internationale erfaring inkluderer også en lang række projekter for internationale virksomheder og NGO’er. Udover sit arbejde i ConnectingCultures, har hun de sidste ti år undervist i kulturforståelse og interkulturel kommunikation på Københavns Universitet, DPU og Copenhagen Business School. Daria bor i Kastrup med sin mand og to børn. Fritiden bruger hun på rejser og ridning.

Kontakt: [email protected]

Shun Che Landespecialist, Kina

 Landespecialist, Kina

Shun Che er landespecialist på Kina. Hun er BSc i International Business Administration samt Japansk Sprog og Kultur. Derudover er hun MSc i Marketing Communication Management fra Copenhagen Business School. Shun Che kommer fra Hong Kong, og hun har boet samt arbejdet i Hong Kong, Sydney og London før hun flyttede til København i år 2003. Desuden har hun mere end 5 års management erfaring fra et dansk konsulentfirma, der er specialiseret i compliance og anti-korruption. Shun Che bruger sin fritid på at rejse, være sammen med sin familie og madlavning.

Kontakt: [email protected]

Camilla Landespecialist, Frankrig

Landespecialist, Frankrig

Camilla har en kandidatgrad i International Business Communication, Intercultural Marketing fra Copenhagen Business School og har før læst, arbejdet og boet i Frankrig i mange år. Inden Camilla læste sin kandidat i Danmark, tog hun to bacheloruddannelser på Universitetet i Nice Sophia-Antipolis. Den ene i sprog og økonomi og den anden i informations- og kommunikationsvidenskab. 

Camilla er specialist i Frankrig og kan give jer et grundigt kendskab til, hvordan man kommunikerer optimalt med samarbejdspartnere, kunder eller kollegaer fra Frankrig, samt hvordan man er i sync og undgår misforståelser og faldgruber, kulturene og sprogene imellem. Hun har ligeledes arbejdet i franske virksomheder med internationale kontaktflader og dermed fået erfaring i fransk forretningsliv og kultur. Camilla har sidenhen været ansat i den private forretningssektor i Danmark og flyver jævnligt til Frankrig for at besøge familie og venner, trods bopælen i København.

Agnes Wambui Madsen Landespecialist, Østafrika

 Landespecialist, Østafrika

Agnes er specialist på Østafrika med særligt kendskab til Kenya, hvor hun er født og opvokset. Agnes har en kandidatgrad i international marketing og management, og med mere end 10 års arbejdserfaring fra Kenya har Agnes indgående kendskab til kenyansk og østafrikansk erhvervsliv. Agnes har boet i Danmark siden 1997 og har her haft flere jobs, hvor hun har fungeret som bindeled mellem danske og østafrikanske virksomheder og institutioner. Agnes har derfor stor personlig erfaring med dansk-kenyansk og dansk-østafrikansk samarbejde. Når hun har fri, nyder Agnes at bruge tid på musik, kunst og gastronomi. Til daglig bor Agnes i København med sin søn.

Kontakt:
 [email protected]

 Studentermedhjælper

Ditte er kandidatstuderende i Engelsk ved Københavns Universitet og specialiserer sig inden for sprog, kultur og kommunikation i internationale organisationer. Hun har de seneste 2,5 år arbejdet som redaktør på Dansk Indkøbs og Logistik Forums medlemsblad og skal de næste 6 måneder være i en delt praktik- og studentermedhjælpsstilling hos ConnectingCultures. Ditte har stor interesse for USA, hvor hun boede og arbejdede som au pair i 1,5 år. Gennem både uddannelse og rejse har hun opnået et indgående kendskab til både engelsk og amerikansk kultur og er skarp i det engelske som et globalt verdenssprog.

Til dagligt bor Ditte i Valby, hvor hun bruger meget af sin fritid på at opleve nye ting, spille fodbold og lave musik.

Kontakt: [email protected]

cultural specialist connecting cultures

Landespecialist, Polen

Agata er kulturspecialist på Polen, og har en bachelorgrad i Business Administration, samt kandidatgrad i Business Management (double degree) fra Polish Open University og Oxford Brookes University. Hun er født og opvokset i Polen og har udover sit hjemland boet og arbejdet i England, UAE, Tyskland og Danmark.  

Agata har arbejdet gennem hele sit professionelle liv for store internationale og multikulturelle organisationer. Hun startede sin karriere inden for markedsføring, og har stor erfaring med arbejde på tværs af kulturer. Agatas store interesse for hvorledes individers indspil påvirker organisationen har gjort, at hun for knap 10 år siden ændrede karrierer spor, og sidenhen har arbejdet i HR. I hendes nuværende funktion arbejder hun med international mobilitet, og har daglig kontakt med mennesker fra hele verden. 

Agata er certificeret i CQ (kulturel intelligens), og er LSP Lego Serious Player facilitator.  Hun bor sammen med sin mand og deres to børn i Rungsted Kyst, tæt på skov og vand. Fritiden tilbringes i naturen, ved vandet og i haven.

Kontakt: [email protected]

 Landespecialist, Grønland

Martine er BA i Etnografi og Socialantropologi fra Aarhus Universitet og cand.comm i journalistik fra RUC med andetfag i Kultur- og Sprogmødestudier. Hun er opvokset i den grønlandske by Sisimiut og har som voksen boet og arbejdet i hovedstaden Nuuk, hvor hun blandt andet var redaktør på den grønlandske radioavis på KNR – Grønlands Radio. Siden 2015 har hun været selvstændig kommunikatør med speciale i den dansk-grønlandske relation. Hun har bl.a. været producent af en længere række undervisningsmaterialer om Rigsfællesskabet, redaktør på Grønlands kvindemagasin Arnanut og arrangør af højskolekurser om Grønland.

Privat bor hun lidt nord for Helsingør med sin mand og sine tre børn og nyder gerne en kajaktur på Øresund.

Kontakt: [email protected]

Alexander Sizikov Landespecialist, USA og Rusland

Landespecialist, USA og Rusland

Alexander har en kandidatgrad i antropologi og er specialist på USA og Rusland. Alexander er født i Rusland og har en bachelorgrad i amerikanske studier. Dette kombineret med arbejds- og studieerfaring fra både USA og Rusland har givet Alexander indgående kendskab til de to store og komplekse lande. Med sin gode analytiske sans kan Alexander derfor klæde jer på til at begå jer kulturelt intelligent i jeres dansk-amerikanske eller dansk-russiske samarbejde. Natur og friluftsliv er en af Alexanders store passioner, og det er her, han finder ro i en travl hverdag. Alexander har sammen med sin græske kæreste boet i Danmark siden 2015.

Kontakt:
[email protected]

Isa Rasmussen Landespecialist, Indien

Landespecialist, Indien

Isa er specialist på Indien og har en kandidatgrad i tværkulturelle studier. Isa er dansk, men har gennem uddannelse og utallige rejser og ophold opnået indgående kendskab til Indien, hvor hun også har arbejdet. 

Isa har også stor erfaring med at formidle sin viden om indisk kultur til dansk erhvervsliv, og hun ved, hvordan man sikrer gode relationer i det dansk-indiske samarbejde. Når Isa ikke arbejder, elsker hun at rejse og involverer sig også i frivilligt og velgørende arbejde. Til daglig bor Isa i København.

Kontakt: 
[email protected]

Sabiha Stenbjerre Landespecialist, Tyrkiet

 Landespecialist, Tyrkiet

Sabiha er specialist på Tyrkiet og ved, hvordan man navigerer i det tyrkiske erhvervsliv. Sabiha har en kandidatgrad i Corporate Communication fra Marmara Universitet og har arbejdet 15 år i Tyrkiet, inden hun kom til Danmark i 2011. Sabiha har også stor arbejdserfaring fra multinationale virksomheder. Derfor ved hun af personlig erfaring, hvordan karakteristika ved den tyrkiske arbejds- og forretningskultur spiller ind på det multikulturelle samarbejde. Sabiha interesserer sig især for politiske forhold, herunder menneskerettigheder og børns rettigheder og uddannelse. Til daglig bor hun i København med sine to børn.

Kontakt: [email protected]

Chiara Marmugi kulturspecialist landespecialist Connecting Cultures

Landespecialist, Italien

Chiara er født og opvokset i Toscana, Italien og har en uddannelse inden for interkulturel kommunikation fra henholdsvis Tyskland og Italien. 

Efter 15 år som freelancer, forsker, konsulent og tolk rundt omkring i Europa, bosatte Chiara med sin spansk/italienske familie sig i Danmark. Her har hun arbejdet med kulturel intelligens på både praktisk og teoretisk plan, samt inden for rekruttering af udenlandske talenter til Danmark. Yderligere har hun også beskæftiget sig meget med danske og italienske kulturforskelle på tværs af organisationer. Chiara kan hjælpe danske virksomheder med at optimere deres tværkulturelle kommunikation med italienske forretningskollegaer, kunder, partner etc. med at undgå misforståelser. 

Kontakt: [email protected]

 Landespecialist, Ungarn

Dora er ICF certificeret team coach, træner og gestaltterapeut. Hun bidrager til forskellige regionale og globale organisatoriske design- og coachingprojekter og har 29 års erhvervserfaring hos internationale virksomheder samt 12 års ledererfaring i sociale og professionelle NGO’er. Hun har en kandidatgrad i økonomi med speciale i jura og er specialist på Ungarn. 
 
Hun er fascineret af interkulturelle og relationelle situationer både i erhvervslivet og privatlivet, herunder hvordan man håndterer relationer med forskellige værdier og normer. Hun er overbevist om, at den danske og ungarske kultur er meget forskellig fra hinanden, hvilket både skaber udfordringer og læringsmuligheder for begge parter i en samarbejdsrelation.
 
Folk kender Dora som en kreativ problemløser, der også er struktureret, åbensindet og nysgerrig. Til dagligt deler hun sin tid med sin mand mellem Ungarn og Danmark, hvor deres datter bor. Hun taler flydende engelsk, fransk og italiensk, er i gang med at studere dansk og så er hun en passioneret SUP-surfer. 

Kontakt: [email protected]

Florian Weber-Romanus Landespecialist, Tyskland

Landespecialist, Tyskland

Florian er specialist på Tyskland og kan give jer et grundigt indblik i, hvordan I kan optimere jeres kommunikation med jeres tyske kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder. Florian har en kandidatgrad i sprog og kultur fra Humboldt Universitet i Berlin og har også læst i Lyon og Moskva. 

Gennem sin tyske uddannelse og arbejdserfaring har Florian derfor stort kendskab til tysk forretningskultur, og han har bl.a. arbejdet med at formidle viden om denne til udlændinge i Tyskland. Florian har endvidere et godt kendskab til Danmark og dansk forretningskultur, da han har boet og arbejdet i Danmark i mere end 10 år. I sin fritid er Florian optaget af litteratur og politik, og han blogger om relevante tyske emner.  Til daglig bor Florian i København med sin kone og deres tre børn.

Kontakt: 
[email protected]

 Landespecialist, Balkan 

Stine er specialist i Balkan (Serbien, Kroatien, Bosnien-Herzegovina og Montenegro) og har især indgående viden om Serbien, Kroatien, Bosnien-Herzegovina og Montenegro. Stine er dansk men har en kandidatgrad i Østeuropastudier og serbokroatisk og ved, hvordan regionens historie og samfundsforhold har været med til at forme de enkelte landes forretningskultur. 

Gennem utallige rejser i regionen og arbejdsophold har Stine også fået et indgående kendskab til Balkan. Stine bor til daglig i København med sin mand og deres to børn, og når hun ikke arbejder, elsker hun at tilbringe tid i familiens kolonihave og at danse.

Kontakt: [email protected]

 Landespecialist, Sydkorea

Mia har en MA i Koreastudier og er specialist på Sydkorea. Hun er født i Korea men er opvokset i Danmark. Hun har et godt kendskab til koreansk historie og kultur fra sin studietid, hvor hun boede i landet i sammenlagt to år. Hun har flere års undervisningserfaring i sprog og kultur og har ligeledes arbejdet nogle år som International Business Consultant på den sydkoreanske ambassades handelsafdeling. Hun kender til de udfordringer, man som virksomhed kan opleve i en samarbejdsrelation.

Ud over Danmark og Korea har Mia boet i England, Sverige og Canada. Hun bor nu i Lyngby sammen med sin mand og søn. Fritiden bruges på rejser og andre aktiviteter med familien. Herudover på frivilligt arbejde som næstformand i Dansk-Koreansk Selskab.

Kontakt: [email protected]

Yutaka Nishijima Landespecialist, Japan

 Landespecialist, Japan

Yutaka er specialist på Japan og ved, hvordan man navigerer i den hierarkiske struktur, der findes i japansk forretningskultur og i samfundet generelt. Yutaka har en kandidatgrad i international relations og har i sine jobs i sol- og vindindustrien i Danmark bl.a. fungeret som bindeled mellem danske og japanske virksomheder og afdelinger. 

Derfor ved han, både i teorien og i praksis, hvad man skal være opmærksom på i det dansk-japanske samarbejde. Yutaka kom til Danmark i 2000, hvor han siden har arbejdet både i danske og japanske virksomheder. Når han ikke arbejder, finder Yutaka bl.a. tid til tennis, som er en af hans store interesser. Yutaka er gift og har sammen med sin japansk-danske kone tre børn.

Kontakt: 
[email protected]

 Landespecialist, Brasilien

Carla Schack er specialist i Brasilien, og har stor kendskab til landets kultur, hvor hun er født og opvokset. Carla har en kandidatgrad i Portugisisk og brasilianske studier fra Københavns Universitet og erhvervserfaring både fra det offentlige og i det private sektor i begge lande. Carla har boet i Danmark i 21 år, og er Lektor i området Innovation og entreprenørskab til dagligt.

Carla har arbejdet som erhvervs bindeled mellem Brasilien og Danmark siden 2009, hvor hun var hoved konsulent for den Brasilianske Olympiske Komité under 121st International Olympic Kongres i København. Med hendes erfaringer fra begge lande, både på en meget professionel og personlige plan, kan Carla tilbyde en masse viden der kan bruges konkret når kultur-og forretningsforståelse er nødvendigt.

Til dagligt bor hun i København med sin mand og 2 børn.

Kontakt: [email protected]

Pia Lund Poulsen Landespecialist, Indonesien og Malaysia

Landespecialist, Indonesien og Malaysia

Pia er specialist på Indonesien og Malaysia og med mere end 20  års rejser og arbejdsophold i de to lande, har Pia opnået indgående kenskab til hverdags- og arbejdskultur i de to lande. 

Pia har en kandidatgrad i antropologi og har arbejdet med Indonesien på Universitetsniveau både i København og Java. I kraft af sin store personlige erfaring og sin kulturelle viden, kan Pia derfor give mange eksempler på, hvordan man optimerer kommunikationen i det dansk-malaysiske og det dansk-indonesiske samarbejde. Når Pia ikke arbejder, interesserer hun sig for kultur, historie og kunst. Pia bor til daglig i København med sin malaysiske mand og deres to børn.

Kontakt: 
[email protected]

 Landespecialist, Thailand & Myanmar

Anders er specialist i Thailand og Myanmar. Anders er dansker og har arbejdet i Thailand, hvor han både havde personaleansvar og ansvar for at uddanne thailandsk personale. Derfor har han stor indsigt og praktisk viden om landets arbejde og erhvervskultur. Derudover har Anders en kandidatgrad i Antropologi med speciale i Interkulturel Kommunikation. Så når han underviser i de interkulturelle samarbejder mellem Danmark og Thailand, kan han kombinere teoretisk viden med sin personlige erfaring. Anders bor i Aarhus, hvor han arbejder med asiatisk kultur.

Når Anders ikke arbejder, er hans interesser blandt andet meditation og trekking.

Kontakt: [email protected]

 Landespecialist, Baltikum

Agnese er Ph.d. i Antropologi og specialist i de baltiske lande. Agnese er født og opvokset i Letland, men har boet 14 år i Norge, hvor hun har arbejdet med nordiske virksomheder og organisationer og forsket i nordiske virksomheder i Baltikum. Agnese har et indgående kendskab til udfordringerne og potentialet i det dansk-baltiske samarbejde.

I fritiden nyder Agnese at læse og udeaktiviteter. Agnese bor med sin familie i Riga.

Kontakt: [email protected]

 Landespecialist, Golflandene

Sabeeka har en kandidatgrad i Business Administration og er specialist på Golflandene med særligt kendskab til Saudi-Arabien og Qatar.

Sabeeka er født og opvokset i Qatar og har arbejdet i Qatar og Saudi-Arabien, inden hun kom til Danmark for første gang i 2010. I løbet af sin karriere har Sabeeka arbejdet for en stor dansk international virksomhed både i Qatar og i Danmark, og hun har derfor indgående viden om, hvordan man opnår det bedste samarbejde landene imellem.

Når Sabeeka ikke arbejder, nyder hun at beskæftige sig med dans, rejser og mode. Sabeeka bor til daglig i København.

Kontakt: [email protected]

Principal Consultant

Donna-Marie har en Master i Information Technology Product Design fra Syddansk Universitet og en Bachelor i Business Studies fra University of West London. Donna-Marie er født og opvokset i England, og hun har over de sidste 26 år boet i Danmark, Japan, Sverige og Kina.

Donna-Marie er med sit globale fodaftryk og mange erfaringer en stærk tværkulturel profil. Hun har med sin baggrund i kommunikation mere end 15 års professionel erfaring med internationale brands. Derudover har hun beskæftiget sig med kulturtræning på uddannelsesinstitutioner, hvor hun har udarbejdet workshop med henblik på at udvikle interkulturelle kompetencer og internationale perspektiver.

Donna-Marie bor i Jylland med sin danske mand og sine to børn. Hun kan godt lide at bruge fritiden på at udfolde sig kreativt ved at designe smykker og lave kort og dekorationer til særlige lejligheder.

Kontakt:

[email protected]

Amin Mousavi Landespecialist, Iran

Landespecialist, Iran

Amin har en kandidatgrad i Business Administration og er specialist på Iran. Med sin store viden om iransk erhvervsliv og arbejdserfaring fra landet, ved Amin, hvordan man navigerer indenfor de iranske kulturelle koder, som også farver den iranske forretningskultur. 

Amin har arbejdet i multinationale virksomheder både i Iran og Danmark, og han kender derfor til de forskelle, der kan være udfordrende i et dansk-iransk samarbejde. Når han ikke arbejder, dyrker Amin sine interesser, som bl.a. består af naturfotografi og at rejse. Amin har sammen med sin kone boet i Danmark siden 2014.

Kontakt:
 [email protected]