Hvad tilbyder vi i vores kulturtræning?

ConnectingCultures leverer kulturtræning både som workshops, foredrag, én-til-én træning, forløb og virksomhedsrådgivning. Uanset hvad I vælger, tilpasser vi altid vores træning jeres specifikke behov. Skal I inspireres gennem et motiverende foredrag? Eller satser I på at få udviklet jeres medarbejderes kulturelle kompetencer gennem en heldagsworkshop? 

Vil I gennem et længere forløb udvikle et multikulturelt team til at blive højeffektivt? Ønsker I én-til-én-træning af jeres ledere, hvor vi laver fremadrettede interkulturelle ledelsesstrategier? Har I brug for rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling globalt, eller andre stratetiske overvejelser, hvor kultur har indflydelse? Nedenfor kan du læse mere specifikt om de forskellige former.

Workshops

Halv- eller heldags workshops der effektivt træner jeres kulturelle kompetencer, hvad enten I ønsker at skærpe det globale mindset, øge kendskabet til forretningskulturen i et bestemt land eller en bestemt region eller skabe tillid og bedre kommunikation i virtuelle teams.

Foredrag

Inspirerende og interaktive foredrag, der giver indblik i forretningskulturen i et specifikt land/område eller emner, I ønsker behandlet (eksempelvis globalt lederskab, motivation på tværs af kulturer, virtuelle teams, betydningen af kropssprog på tværs af kulturer, Velfungerende virtuelle teams mm.)

Én-til-én træning

Én-til-én træning, som specifikt træner den enkeltes kompetencer. Denne træning laves ofte for ledere af globale teams eller multikulturelle teams, samt ledere eller medarbejdere (+familie), der skal udstationeres eller repatrieres.

Forløb

Længerevarende forløb, hvor vi over en periode arbejder med at udvikle kompetencer hos jeres ledere eller medarbejdere og implementere ny adfærd. Forløbet kan også rette sig mod teams og udvikling af en ny fælles kultur i teamet.

Rådgivning

Rådgivning f.eks. i forbindelse med fusioner af virksomheder placeret i forskellige lande, åbning af afdelinger i nye lande eller i forbindelse med stratetiske overvejelser ift. lønningsordninger, motivation eller andet.

Virtuel træning

Vi udbyder også vores workshops, foredrag og forløb virtuelt på Skype for Business, Web-Ex, Surface Hub eller Zoom og vi bruger en række digitale platforme for at gøre træningen interaktiv og involverende. Træningen retter sig til enkeltpersoner/grupper der sidder i udlandet.

Sådan foregår en typisk kulturtræning

Gennem dialog sammensætter vi et program, der matcher jeres behov og ønsker. Inden kulturtræningen sender vi jer et spørgeskema, der kan klarlægge jeres udfordringer og ønsker og som giver os et indblik i, hvordan I samarbejder internationalt. Vi afholder typisk træningen hos jer, eller et andet sted, der passer jer. Ring for en uforpligtende samtale om, hvilken form passer bedst til jeres behov og hvordan vi kan sammensætte et program der sætter fokus på jeres globale interaktion: +45 27346999