GLOBAL MINDSET

KULTUREL INTELLIGENS

Hvor høj er din CQ?

Kulturel intelligens cultural intelligence CQ Connecting cultures

Kulturel intelligens

En træning i kulturel intelligens skærper den generelle forståelse for kulturforskelle, og for hvordan kultur er med til at forme vores adfærd og vores syn på andre menneskers handlinger.

Gennem forskningsbaserede resultater, giver vi jer indsigt i de generelle kulturforskelle, som spiller en rolle for samarbejdet på tværs af grænser. Med denne indsigt træner vi evnen til at afkode den enkelte situation og kommunikere og agere hensigtsmæssigt i det interkulturelle samarbejde. I udviklingen af jeres kulturel intelligens arbejder vi derfor også målrettet med formulering og implementering af personlige strategier.  

I SKAL VÆLGE TRÆNINGEN HVIS
 • I har medarbejdere eller samarbejdspartnere med mange forskellige kulturelle baggrunde enten placeret på samme kontor eller i afdelinger i flere lande
 • I ønsker at forhandle med potentielt nye samarbejdspartnere
 • I ønsker at styrke jeres medarbejderes evne til at begå sig kulturelt intelligent i en international virksomhed
I GÅR FRA TRÆNINGEN MED BL.A.
Specifik viden om
 • Kulturel intelligens og hvordan I udvikler jeres eget globale mindset
 • Betydningen af jeres egen kulturelle baggage for det interkulturelle samarbejde
 • De vigtigste kulturforskelle f.eks. hvilken indflydelse den kulturelle dimension hierarki har på ledelsesstil
 • Hvordan I bruger jeres kommunikationsformer (e-mail/fysiske møder/videomøder, etc.) mest hensigtsmæssigt i den interkulturelle kommunikationen
Kompetencer til at
 • Tilpasse jeres kommunikation og undgå misforståelser
 • Optimere samarbejdet i et team af kollegaer med mange forskellige kulturelle baggrunde
 • Blive opmærksom på blindspots: Hvad er det I ikke ved, som I bør vide?
 • Opbygge relationer og skabe tillid i en international kontekst
 • Afkode situationer i den kulturelle kontekst og slå ”egne kulturelle filtre” fra og dermed agere mere kulturelt intelligent
 • Formulere personlige strategier og implementere dem i jeres daglige interkulturelle samarbejde

WORKSHOPS, FORLØB, FOREDRAG ELLER ÉN-TIL-ÉN TRÆNING?

Vi rådgiver gerne om, hvilken træningsform, der er mest relevant for jer. Læs mere her.

GLOBESMART

På træningen kan I tilvælge at lave jeres personlige kultur-profil vha. værktøjet GlobeSmart. Gennem GlobeSmart kan I sammenligne jeres personlige profiler med typiske profiler på de resterende lande. Dette giver den enkelte medarbejder mulighed for at se, hvilke kulturelle forskelle vedkommende skal være særligt opmærksom på. Vi er også certificeret i en række andre personlighedstests, kultur- og teamværktøjer, som I kan vælge at integrere i jeres træningsforløb. Se mere her.

”Thanks for a very well prepared and executed cultural training program for the entire audit group. We have enjoyed and learned a lot from you and your very competent co-trainers, who came with local knowledge and interesting stories from all over the world”.
Torben Enstrøm
Corporate Vice President at Novo Nordisk Pharmaceuticals
FOKUS PÅ JERES BEHOV

Vi har altid fokus på jeres specifikke behov og sammensætter et program, der tager udgangspunkt i jeres virkelighed og branche. Inden træningen vil I derfor få tilsendt et spørgeskema, så vi kan klarlægge jeres behov og udfordringer ud fra svarene. Med udgangspunkt i disse og i dialog med jer, skræddersyr vi jeres workshop, forløb eller foredrag.