VIRTUELLE TEAMS

VIRTUEL & GLOBAL REKRUTTERING OG ONBOARDING

At rekruttere de rette medarbejdere, og sikre sig at de trives og fastholdes, er en af de sværeste udfordringer for globale organisationer i dag. Hvordan kandidaten fremstår i rekrutteringssamtalen, hvordan den ansættende leder eller recruiter opfatter kandidatens adfærd, hvordan rekrutteringsværktøjer såsom personligheds- eller kompetencetests tolkes, er alle elementer i samtalen, som er under stærk indflydelse af kulturelle dynamikker. Et kulturelt intelligent samtale- og interviewforløb vil ikke blot øge muligheden for at du finder den idelle kandidat, det vil også give kandidaten en bedre forståelse af jeres organisation.

At onboarde dine nye internationale medarbejdere så de hurtigt lærer at navigere i organisationskulturen, er essentielt for at skabe motiverede, produktive, proaktive og resultatskabende medarbejdere. Hvis udnyttet ordentligt, vil diversitet føre til kreativitet og synergi. Hvis ikke håndteret ordentligt, kan kulturmødet i værste fald føre til at din nye medarbejder bliver uproduktiv og frustreret. Vi anbefaler derfor træning i kulturelt intelligent rekruttering og onboarding.

 
 

Kompetencer i at…

Tilpasse din udvælgelsesprocess til en kulturelt divers kandidatpulje
Optimere brugen af rekrutteringsværktøjer
Udvikle strategier til onboarding af internationale medarbejdere
Skabe et trygt, virtuelt rekrutteringsforløb på tværs af kulturer

Særlig viden om…

Hvordan du spotter kulturel intelligens hos dine kandidater
De kulturelle forskelle, der påvirker rekrutteringsoplevelsen for både kandidater og organisationen
Hvordan du fortolker adfærd mere effektivt, ved at bruge kulturelle dimensioner som linser
Hvordan du kan forstå og analysere din organisationskultur, og bruge denne viden til bedre at designe onboarding processer
Hvilke virtuelle medier kan man bruge til hvad, og hvordan

Tilmeld
"ConnectingCultures’ kulturtræning har gjort, at jeg virkelig har undgået nogle pinlige situationer i mit internationale samarbejde som måske ville have ødelagt et godt samarbejde."
referencer connecting cultures
Eva Valcke
Chef KEA Global
PRAKTISK INFO

Tidspunkt: Efteråret 2020 (Vi doddler os frem til tidspunkter der passer alle)
Antal deltagere: max 8
Sprog: dansk
Pris: 6900 kr. ex moms Tilmelding: [email protected] eller +27346999