Vivi Stensdal

Du er på mange måder et fantastisk forbillede. Som repræsentant for det erhvervsliv, du samarbejder med, kan jeg kun sige at din evne til at formidle kompleks viden er fantastisk. Uden at afsløre for meget, er mit bud at nogle af de hemmelige ingredienser i din trylleformular er stor faglighed, nysgerrighed, udholdenhed, situationsfornemmelse – og ikke mindst – humor.

Vivian Avenstrup Jensen

Really enjoyed this session. Great way of teaching, training and communicating. Thumbs up!

Sara Kristensen

Tak for en virkelig god og interessant eftermiddag.  Vi fik nogle spændende samtaler i gang i vores team, som vi ellers ikke havde fået åbnet op for.

Faisal Farooq

Thank you very much Signe!  You are doing indeed a great job. Your training on Danish and Swedish business culture has really contributed in order for me to live and work in a very new environment.

Simone Egense Fejring

Det var både lærerigt og sjovt. Tusind tak fordi du kom!

Torben Moll

Vores træning med kulturtræner, Signe Ørom var et forfriskende wake-up call, som gav os et blik på de de opfattede, misforståede, de  videnskabeligt funderede forskelle mellem os. Jeg er sikker på at det vil hjælpe os med at arbejde endnu bedre sammen.

Masako Murai

Din træning var så interessant og morsom, hvilket jeg virkelig godt kunne lide. Jeg håber jeg får muligheden igen i fremtiden.

Elisabeth Kannegaard

Tusind tak for et særdeles godt indlæg fra dig i mandags. Det var meget interessant (ment på dansk og ikke engelsk :-)). Du er en fremragende formidler og vi følte os underholdt samtidigt med at vi fik masser af ny viden.

Andreas Astrup

Dit interaktive inspirationsforedrag har virkelig givet noget at tænke over i forhold til de forskelle der er på kulturerne i Danmark og Indien. Jeg er sikker på, at vi kan omsætte det til konkrete handlinger, som vil gøre vores samarbejde med servicecentret i Indien endnu bedre.

Morten Busch

Endnu engang tak for i fredags, det var super godt, og alle – inklusiv enkelte “skeptikere” –  har i vores evaluering givet meget positivt feedback.

Poul Kristiansen

Først en stor tak for dit inspirerende og indlevende foredrag til vores VL træf på Hotel Nyborg Strand. Det var ikke den nemmeste opgave du havde fået, at skulle foredrage for 14 mænd på slap line midt i ’øl tid’ en søndag eftermiddag, og så oven i købet for 14 direktører, som ikke er særlig gode til at lytte ret længe, men til gengæld gode til at afbryde. Tro mig, vi har tidligere drevet andre til vanvid – men ikke dig, du klarede opgaven til bravur. Man kunne mærke du havde meget på hjerte, som du sprudlede for at videreformidle. Du var grundig forberedt, og man kunne mærke du vidste virkelig meget. Med alle de ovenstående rosende kvaliteter kombineret med dit smilende og udadvendte væsen, gav du os alle en god og informativ oplevelse – Lige hvad vi håbede på. Tak for det.

Jacob Seier Nyvang

Også en stor tak fra min side for din ekspertstøtte og meget kompetente kulturtræning. Det har været en meget spændende rejse indtil videre, og meget vigtig og nyttig for alle i teamet for virkelig at forstå de kulturelle forskelle.

Pia Nørby

Jeg er IMPONERET, meget professionelt arrangement. Kultur formidlet på et niveau hvor alle kan være med / associere til stoffet, krydret med praktiske opgaver, som udfordrer så mange grænser og samtidig sætter kultur i perspektiv på en meget hands-on måde. Signe og Mikkel fremstår pålidelige, vidende og meget tillidsvækkende; jeg var med, kunne nikke genkendende til meget og fik tankerne sat i gang.

Louise Winkel

Det var en virkelig stor fornøjelse og super relevant og informativt at deltage i jeres CQ (Cultural Intelligence) seminar.  Det var en meget fin balance mellem aktiv og passiv deltagelse og nogle rigtig gode og interessante øvelser! Jeg vil varmt anbefale det til andre.

Minna Julie Kolte

Dine to workshops her hos Rambøll var en stor succes, og jeg har fået mange positive tilkendegivelser fra begge dages deltagere. Det er jeg enormt glad for og jeg er sikker på, at det vil bidrage til et godt fundament for vores samarbejde i år. Derfor: tusind tak for dine velforberedte og engagerede oplæg!

Samantha Deeprose

Tak Signe. Din workshop var et fabelagtigt læringsevent som vores trainees stadig taler om. Du er fantastisk, ikke bare i forhold til hvad du ved, men også hvordan du formidler det og inspirerer andre. Tak igen.

Val Control 

Mange tak for en fantastisk god og inspirerende dag. Over hele linjen har der kun været positive tilbagemeldinger. Det var en virkelig en god dag og vi kom alle ud med en masse godt i rygsækken. Tak for det. Og tak for den super gode oplevelse. Du kan virkelig dit kram.

Janus Skøt

I had the pleasure of attending Signe’s one-day- course about cultural differences between Denmark and Mexico. The course was very structured and useful with clear goal definitions and attention to personal details. Signe used well-known and very relevant cultural models during the course and I have used several during the first 6 months living in Mexico. Signe’s cultural training is a great basic foundation for living/working/engaging with Mexico even for experienced travelers and internationals.

Torben Enstrøm

Thanks for a very well prepared and executed cultural training program for the entire audit group. We have enjoyed and learned a lot from you and your very competent co-trainers, who came with local knowledge and interesting stories from all over the world.

Søren Plagborg

I forbindelse med vores årlige lederskabsforum valgte vi i år at invitere Signe til en workshop med fokus på virtuel ledelse i en global organisation. Vi er en global support organisation, som stræber efter at skabe værdifuld ingeniørarbejde på tværs af lande og regioner. Konteksten taget i betragtning var vores kulturelle udgangspunkt rimelig godt. Men jeg må indrømme at vi i løbet af dagen fik en del inspiration og stof til eftertanke fra ConnectingCultures. Vi fik meget positiv respons i evalueringen. ConnectingCultures holdt en god workshop og gav os et indtryk af at være en professionel og erfaren ekspert inden for emnet.
I vores branche er det afgørende at vores kunder stoler på os. Ikke kun i forhold til at levere teknisk korrekte løsninger, men også i forhold til, at sikre sig, at vi tilpasser os det lokale marked og kunder når vi deltager i komplekse ingeniør diskussioner. ConnectingCultures førte os i den rigtige retning og vi havde det tilmed sjovt i løbet af dagen!

Anders Bruun

Vi har hos Clipper brugt ConnectingCultures flere gange, b.la. i et forløb for et af vores dansk-indiske teams. Gennem tre workshops for både danske og indiske team-members har vi fået indsigt i forskelle og ligheder mellem dansk og indisk forretningskultur, og arbejdet os frem til hvordan vi bedst kan respektere hinanden og skabe en fælles kultur. Samtidig har vi aktivt trænet vores kulturelle kompetencer, som vi i dag har implementeret i vores hverdag. Resultatet er et mere produktivt samarbejde, stærkere relationer, klarere kommunikation og et tydeligt mere velfungerende team.

Hanne Pernille Andersen

Vi er et meget multikulturelt center her i CERE, og vi får mange PhD’er og postdoc’er fra ikke-vestlige lande (pt. især Kina, Rusland, Indien og Pakistan, samt Rusland), så vi tænkte, at vi kunne have godt af at høre lidt om forskellene mellem akademisk kultur og servicekultur i de forskellige lande, og få nogle forslag til, hvordan vi kunne blive bedre til at samarbejde og kommunikere på tværs af kulturer.
Vi havde derfor inviteret Signe Ørom fra ConnectingCultures til at komme og holde en workshop om at samarbejde i et multikulturelt miljø, og det var en stor succes. Det var super professionelt arrangeret med en god blanding af interessant viden (baseret på forskning, hvilket vi jo sætter stor pris på) og relevante øvelser, og Signe formåede virkelig at få alle med. Det er tydeligt, at Signe Ørom selv har en akademisk baggrund og er vant til at lave forskningsbaseret undervisning. Samtidig er hun god til at skrue et interaktivt program sammen, så alle bliver inddraget.
Vi i CERE kan på det varmeste anbefale ConnectingCultures og Signe Ørom som leverandør af kulturtræning.

Yngve Møller

Kanon oplæg, Signe, Du er virkelig en dygtig og inspirerende formidler.

Daniel Stokke

Efter gode anbefalinger fra vores kollegaer på de andre erhvervsakademier, besluttede vi os for at invitere Signe og ConnectingCultures til at give en workshop til vores nye internationale studerende. De høje forventninger blev i den grad indfriet: Med Connecting Cultures’ workshop formåede vi at give vores studerende brugbar og givtig kulturel viden, der kan forberede dem på de kulturelle udfordringer de vil møde under deres ophold i Danmark, og evalueringerne viste at de studerende var utroligt tilfredse med workshoppen.

Vivi Stensdal

Signe hosted a motivational lecture on virtual teams and global leadership in our organization with a focus on the cultural differences in the countries we operate in e.g. Denmark, Netherlands, Germany, and Spain. With participants from these countries, we had a lot of fun and learned much about the challenges and benefits when working with different cultures especially at long distance. Signe was very inspiring and managed to get everyone involved. After the workshop, we have had many good discussions about the topics.

Kasper Damgaard-Richardt

In DFDS we have been focusing on utilizing the potential within cultural differences. During 2017, Signe Ørom has been facilitating a number of customized workshops for various groups of our employees. As the demand for training and insights regarding cultural differences increased in the organization, we decided to develop internal competences for managing the request for cultural training. This was done via a co-creating process with signe Ørom, including a 3 day workshop where 4 specific training programmes were co-created.
Sign Ørom is highly competent and professional. We have benefited substantially from her experience and insights – and due to her positive, customer-oriented approach, we have enjoyed spending time with her during the numerous processes and workshops

Kim Højlund Christensen

På den danske ambassade i Brasilia havde vi fornøjelsen af at have Signe Ørom til at afholde et heldags medarbejderseminar i interkulturel teambuilding i oktober 2015. Signe bidrog med sit indgående kendskab til såvel dansk som brasiliansk kultur til, at vi som team fik bedre forståelse for vores forskelligheder og blev mere bevidste om de styrker, vi besidder som team. Signe er en dygtig og engageret formidler, og hun formåede at skabe et godt rum for en meget åben dialog.

Erik Graumann

I worked with Signe in preparation for an overseas posting in India. In one day I got a great overview, much good advice and useful feed-back on observations already acquired. All at a high level and very much worth its while.

Thomas Halken

Signe Ørom fra ConnectingCultures har lavet kulturtræning i flere af vores internationale direktørgrupper. Med stor viden og indsigt i den nyeste forskning på området rammesætter Signe de udfordringer, man som leder og medarbejder i et multikulturelt miljø, skal være opmærksomme på. Udtalelser fra nogle af deltagerne har været:
– Supergod interaktiv træning vi som ledere bestemt kan bruge for at gøre vores globale teams mere effektive (Projektdirektør, Jysk)
– Det står nu helt klart for mig, at vi ikke altid kan bruge vores danske lederstil og tro, vi får succes i andre kulturer. Det er nødvendigt, at kulturforskelle bliver italesat for at sikre bedre forståelse (Direktør, Oticon)

Morten Kjær

I forbindelse med integration og synergiarbejde efter opkøb af et større svensk selskab, har vi benyttes os af Signe Øroms erfaring og kompetencer til at sætte fokus på dansk og svensk forretningskultur. Vi har gennem 2 workshops med op til 45 deltagere opnået meget bedre bevidsthed og forståelse for kulturforskellene med fokus på kommunikation, ledelse og strategieksekvering.

Natalie Ammerlaan

Signe trained me for a full day in South American business culture. She is very knowledgeable and customer oriented – she easily found out what to focus on to fit my specific needs. Signe is a warm and outgoing person and very pleasant to work with. I enjoyed the training tremendously and can highly recommend her!

Amber Yue Deng

The cross culture training delivered by Signe is really helpful to me – it’s the first time I understand the culture issue in a very systematically and also comprehensive way. Very importantly, all the information is prepared in a very practical and tailor made way. I get them in very naturally. Surprisingly, I found from the second day of the training i began to benefit from the training – the conciousness in my mind to read the interaction, and the way I choose to respond in a call meeting, etc.. It is really good experience and help a lot no matter you still work remotely or expatriate to the country.

Eva Valcke

Signes kulturtræning har gjort, at jeg virkelig har undgået nogle pinlige situationer i mit internationale samarbejde som måske ville have ødelagt et godt samarbejde.

Edvard Jensen

Jeg kan varmt anbefale et tværkulturelt forløb med Signe. Hendes baggrund med en kombination af forskning og praktisk viden til den brasilianske kultur/marked har givet os nogle konkrete værktøjer, vi dagligt bruger.

Inge Wihlborg

En spændende og lærerig træning om hvordan og hvorfor de små og større forskelle mellem dansk og svensk kultur opstår. Gav rigtig god mening at få sat det historiske perspektiv på. Programmet var krydret med små praktiske workshops, som gav nogle gode aha-oplevelser.

Sophie de Goede

The company I work for has many times asked Signe to hold one- to two days courses in cultural training for those employees that transfer to the Denmark based office from overseas. In 2013 I was one of those employees, and I had the pleasure to be guided through Danish culture by Signe. Signe in a clear and concise way and with a personal touch made the day both interesting and rewarding where upon conclusion I walked away with a greater understanding of the environment in which I would be working going forward. I can highly recommend working with Signe in this regard.

Sophia Vejlgaard

Signe ved hvad hun taler om, hun brænder for emnet “det multikulturelle klasserum” og hun formår at smitte sin begejstring af på underviserne. Signe bygger på charmerende og professionel vis bro mellem teori og undervisningspraksis. Hendes cases er baseret på eksempler fra undervisernes hverdag, hvilket betyder at dagens læringsresultater kan bruges med det samme i næste undervisningssituation. Vores undervisere har rost Signe for sit arbejde og har givet hende meget positive tilbagemeldinger i den afsluttende evaluering.

Birgit Skov Nielsen

I forbindelse med etablering af ny fabrik i Brasilien til fremstilling af fleksible rør til gas- og olieindustrien har NOV Flexibles i løbet af 2012-2013 kørt et træningsforløb her i Danmark for mere end 70 af sine brasilianske kollegaer. I denne sammenhæng har NOV Flexibles haft stor glæde og gavn af Signe Øroms ekspertise og ikke mindst indsigt i brasiliansk kultur og mentalitet. Ikke blot evner Signe Ørom på imødekommende og humoristisk vis at fremhæve forskellene de to lande imellem, men hun formår især at formidle baggrunden for disse forskelle på en jordnær og brugbar måde, hvilket har bidraget til at gøre opholdet for kollegaerne fra Brasilien til en positiv oplevelse og gjort det nemmere for dem at fungere i en dansk hverdag.