Vores missioner at optimere samarbejde og kommunikation på tværs af lande ved at udvikle medarbejdere og lederes kulturelle kompetencer og dermed sikre virksomheders globale succes

Vores visioner at formindske afstanden mellem skandinavisk erhvervsliv og resten af verden ved at øge den kulturelle forståelse og udvikle kulturelle kompetencer.

OUR STORY

ConnectingCultures blev grundlagt i år 2013 af Signe Ørom og er et konsulentfirma, der er specialiseret i at optimere kommunikation og samarbejder på tværs af lande og kulturer. Vi hjælper virksomheder med at opbygge og implementere globale kompetencer gennem rådgivning og kulturtræninger. ConnectingCultures er grundlagt og ledet af CEO & Principal Consultant, Signe Ørom og består yderligere 3 Principal og Senior Consultant og 21 lande- og kulturspecialister.

Vores historie

Da Signe Ørom færdiggjorde sin Ph.d. i kultur og sprog, besluttede hun sig for at forfølge en karriere uden for den akademiske verden som selvstændig erhvervsdrivende. Drevet af personlig interesse samt skandinaviske virksomheders stigende behov for vejledning omkring forretningskulturen i BRIK-landet Brasilien, oprettede Signe Brasilienkonsulenten i år 2011.

Det blev hurtigt tydeligt, at kundernes behov for tværkulturel træning rakte udover konsulentfirmaets brasilianske fokus. Signe Ørom besluttede derfor at etablere en ny virksomhed for at imødekomme kundernes behov. Konsulentfirmaet ConnectingCultures blev oprettet i år 2013 og siden oprettelsen har Signe Ørom lavet kulturtræninger i mere end 20 lande.

I ConnectingCultures prioriterer vi forskningsbaseret viden, hvorfor Signe Ørom er tilknyttet Københavns Universitet som deltidsforsker. Tilknytningen til den akademiske verden gør det muligt for Signe og ConnectingCultures at levere forskningsbaseret viden og sikrer samtidig at de nyeste globale kompetencer bliver implementeret i vores kunders tværkulturelle arbejde.

Signe Ørom

Signe Ørom og ConnectingCultures fejrer 5 års jubilæum

  • Signe Ørom

Signe Ørom i Berlingske om ekstremsport i Danmark set med kulturelle briller

oktober 5th, 2017|0 Comments

Ironmankultur: Signe Ørom fortæller i Berlingske om den statusvaluta der ligger i at dyrke ekstremsport i danmark

Signe Ørom interviewet til podcast om expats i Danmark

oktober 5th, 2017|0 Comments

Signe Ørom interviewet til podcast om expats i Danmark Brain Gain Group har i samarbejde med ingeniørforeningen, IDA, produceret en podcast om globalt samarbejde. Afsnit for afsnit tager podcasten hul på nogle af [...]

Signe Ørom interviewet til podcast om globalt samarbejde

juni 22nd, 2017|0 Comments

Signe Ørom interviewet til podcast om globalt samarbejde I denne uge gik det første afsnit i en serie af podcasts om globalt samarbejde i luften. Podcasten, som er produceret af Brain Gain Group i [...]

  • Virtuel ledelse

Signe Ørom om Virtuel Ledelse

maj 24th, 2017|0 Comments

Signe Ørom om Virtuel Ledelse

WORKSHOP, FORLØB, FOREDRAG ELLER ÉN-TIL-ÉN TRÆNING?

Indgå i et forløb med Signe Ørom eller en af ConnectingCultures mange andre specialister.
Vi rådgiver gerne om, hvilken træningsform, der er mest relevant for jer.
Læs mere her.