Mission

Vores mission er at optimere samarbejde og kommunikation på tværs af lande ved at udvikle medarbejdere og lederes kulturelle kompetencer og dermed sikre virksomheders globale succes.

Vision

Vores vision er at formindske afstanden mellem skandinavisk erhvervsliv og resten af verden ved at øge den kulturelle forståelse og udvikle kulturelle kompetencer.

Vores historie

ConnectingCultures blev grundlagt i år 2013 af Signe Ørom og er et konsulentfirma, der er specialiseret i at optimere kommunikation og samarbejder på tværs af lande og kulturer. Vi hjælper virksomheder med at opbygge og implementere globale kompetencer gennem rådgivning og kulturtræninger. ConnectingCultures er grundlagt og ledet af CEO & Principal Consultant, Signe Ørom og består yderligere af 3 Principal og Senior Consultant og 21 lande- og kulturspecialister.

Vores historie

Da Signe Ørom færdiggjorde sin Ph.d. i kultur og sprog, besluttede hun sig for at forfølge en karriere uden for den akademiske verden som selvstændig erhvervsdrivende. Drevet af personlig interesse samt skandinaviske virksomheders stigende behov for vejledning omkring forretningskulturen i BRIK-landet Brasilien, oprettede Signe Brasilienkonsulenten i år 2011.

Det blev hurtigt tydeligt, at kundernes behov for tværkulturel træning rakte udover konsulentfirmaets brasilianske fokus. Signe Ørom besluttede derfor at etablere en ny virksomhed for at imødekomme kundernes behov. Konsulentfirmaet ConnectingCultures blev oprettet i år 2013 og siden oprettelsen har Signe Ørom lavet kulturtræninger i mere end 20 lande.

I ConnectingCultures prioriterer vi forskningsbaseret viden, hvorfor Signe Ørom er tilknyttet Københavns Universitet som deltidsforsker. Tilknytningen til den akademiske verden gør det muligt for Signe og ConnectingCultures at levere forskningsbaseret viden og sikrer samtidig at de nyeste globale kompetencer bliver implementeret i vores kunders tværkulturelle arbejde. 

Signe Ørom CEO og Principal Consultant
Signe Ørom CEO og Principal Consultant

Signe Ørom er Ph.d. i kultur og sprog og indehaver af ConnectingCultures. Signe har lang praktisk erfaring med, såvel som teoretisk kendskab til kulturmøder og kan klæde jer på til at optimere jeres interkulturelle samarbejde og kulturelle kompetencer.

Kontakt: [email protected]

Mød Signe Øroms hold af landespecialister og kultureksperter hos ConnectingCultures:
» Om os «

Signe Ørom
”Signe trained me for a full day in South American business culture. She is very knowledgeable and customer oriented – she easily found out what to focus on to fit my specific needs. Signe is a warm and outgoing person and very pleasant to work with. I enjoyed the training tremendously and can highly recommend her!”.
referencer connecting cultures
Natalie Ammerlaan
Regional manager, Legal & Quality, Novo Nordisk
”Thanks for a very well prepared and executed cultural training program for the entire audit group. We have enjoyed and learned a lot from you and your very competent co-trainers, who came with local knowledge and interesting stories from all over the world”.
referencer connecting cultures
Torben Enstrøm
Corporate Vice President at Novo Nordisk Pharmaceuticals
”Jeg kan varmt anbefale et tværkulturelt forløb med Signe. Hendes baggrund med en kombination af forskning og praktisk viden til den brasilianske kultur/marked har givet os nogle konkrete værktøjer, vi dagligt bruger.”.
referencer connecting cultures
Edvard Jensen
Global Manger CO Operations, Underwriters Laboratories

WORKSHOP, FORLØB, FOREDRAG ELLER ÉN-TIL-ÉN TRÆNING?

Indgå i et forløb med Signe Ørom eller en af ConnectingCultures mange andre specialister.
Vi rådgiver gerne om, hvilken træningsform, der er mest relevant for jer. Læs mere her.