Signe Ørom blev i september 2022 interviewet til CO-Magasinet. 

Der blev diskuteret hvordan diversitet såsom køn, kulturel baggrund og religion kan bruges som en fordel og højne innovation og produktion hvis det bruges på den rigtige måde. “Det lyder godt med diversitet, og der er da også et stort potentiale i det, men det kræver mere, end at man bare samler en stor flok med forskellig baggrund, ryster posen og siger: ’Kom så.’ Man skal have det kulturelle med, for uden inklusion kan diversitet faktisk være kontraproduktivt og skabe konflikter og uoverensstemmelser,” udtaler Signe Ørom til CO-magasinet. 

“En god og rummelig arbejdsplads kommer ikke af sig selv. Der skal bevidsthed og hårdt arbejde til, for at alle medarbejdere trives som de personer, de er. Til gengæld kan det aflæses direkte på bundlinjen og i trivselsundersøgelsen, hvis virksomheden lykkes med opgaven, siger Signe Ørom, som er kultur-, diversitets- og inklusionsspecialist.” 

Læs hele interviewet i linket herunder. 

OM CO-Industri

CO-industri er et samarbejde mellem ni fagforbund, der  forhandler industriens overenskomster på vegne af 230.000 lønmodtagere. CO-industri løser faglige sager, og  rådgiver om blandt andet løn, uddannelse, samarbejde, bestyrelsesarbejde og arbejdsmiljø.