Har du lyst til at formidle viden om kulturforståelse for erhvervslivet?

ConnectingCultures søger en praktikant fra august/september 2022 til at løse kommunikationsopgaver og formidling af viden om og forskning inden for kulturel interaktion, kulturforståelse og diversitet.

Hos ConnectingCultures afholder vi træningsforløb, workshops og foredrag i danske virksomheder, og vi kulturtræner og kompetenceudvikler medarbejdere og ledere med det formål at optimere deres globale samarbejde. Vi har gang i mange projekter. ConnectingCultures har fået sig en søstervirksomhed, som hedder DiversiTeams, og vi er i gang med at udvikle et spil inden for diversitet og ubevidst bias. Synes du stadig det lyder som noget for dig, så læs videre.

Du er skarp på formidling og kommunikation, er en stærk researcher – og du har viden om kulturel interaktion og/eller diversitet og inklusion. Det er et plus, at du har teknisk snilde, da vi har 3 hjemmesider og laver en del virtuelle workshops.

Dine opgaver:  

  • Formulering af indlæg til LinkedIn og Facebook
 
  • Hjælpe til og deltage i afholdelse af (virtuelle og fysiske) workshops i større danske virksomheder
  • Diverse praktiske ting ifm. udgivelse af bog om tværkulturelt & virtuelt samarbejde – heriblandt afholdelse af 3 events rundt i landet i efteråret 22
  • Udfærdigelse af kommunikations- og workshopmateriale 
  • Udtænkning, design og afvikling af nye øvelser til workshops og delelementer i vores nye spil
  • Andre formidlings- og kommunikationsopgaver

  • Diverse ad hoc. opgaver 

 

Om dig:  
Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, journalistik, sprogfag, antropologi, tværkulturelle studier eller et andet relevant studium, der omhandler formidling og kulturforståelse. Vi ser meget positivt på international erfaring.  

Du arbejder godt selvstændigt, og du er villig til at lave opgaver af forskellig karakter og sætte dig ind i nye ting for at løse opgaverne. Vi har kontor i Gothersgade, hvor du har mulighed for at arbejde fra,men er mobile workers hos ConnectingCultures, hvilket betyder, at vi kan arbejde virtuelt over Teams og Zoom. Du kan derfor søge fra hele Danmark (og sågar også udenfor). Praktikken honoreres med et erkendtligheds-honorar på 2000 kr. pr. måned. 
Har du kendskab til PowerPoint og Elementor plugin i WordPress, er det en stor fordel. Visuel snilde er også et plus. 

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen og til at formidle viden om kultur og diversitet og inklusion i en konsulentvirksomhed, som har fokus på udvikling, så send din ansøgning sammen med dit CV og karakterudskrift til [email protected] snarest og senest d. 30. maj 2022. Vi holder løbende samtaler indtil den eller de rette kandidat(er) er fundet. 

Vi glæder os til at høre fra dig.