Har du lyst til at formidle viden om kulturforståelse og D&I for erhvervslivet?

ConnectingCultures søger to praktikanter fra januar 2023 til at løse kommunikationsopgaver og formidling af viden om og forskning inden for kulturel interaktion, kulturforståelse og diversitet og inklusion og meget andet.

Hos ConnectingCultures afholder vi træningsforløb, workshops og foredrag i danske virksomheder. Vores specialistfelt er kulturforståelse og D&I og vi kompetenceudvikler medarbejdere og ledere med det formål at optimere deres globale samarbejde og evne til inkluderende ledelse/adfærd. Vi er en virksomhed, der vokser og i løbet af foråret vil der være fokus på bl.a. at promovere vores to nye bøger om kulturel diversitet, videreudvikle kurser indenfor diversitet og inklusion, optimere vores hjemmeside(r) og færdigudvikle vores spil DiversiTeams inden for diversitet og ubevidst bias. Synes du stadig det lyder som noget for dig, så læs videre.

Du er skarp på formidling og kommunikation, en stærk researcher – og du har viden om kulturel interaktion og/eller diversitet og inklusion. Vi drømmer om, at en af vores praktikanter har teknisk snilde, gerne erfaring med at redigere hjemmesider, erfaring med Microsoft Office (særligt PowerPoint) og meget gerne erfaring med eller interesse for virtuelle platforme som TEAMS, ZOOM, Mural, Miro m.fl..

 

Dine opgaver

(Da vi søger to praktikanter, er det ikke påkrævet, at du kan sætte ✓ ved alle bullets)

 • Formulering af indlæg til LinkedIn og hjemmeside
 • Hjælpe til og deltage i afholdelse af (virtuelle og fysiske) workshops i større danske virksomheder
 • Diverse praktiske ting ifm. promovering af bøger
 • Udfærdigelse af kommunikations- og workshopmateriale
 • Generelt support til ConnectingCultures’ konsulenter
 • Udtænkning, design og afvikling af nye øvelser til workshops og delelementer i vores nye spil
 • Andre formidlings- og kommunikationsopgaver
 • Databehandling og evt. analyse
 • Hjemmesideredigering og opdateringer, evt. sætte helt ny hjemmeside op (DiversiTeams)
 • Administrative opgaver for konsulenter (kalenderhåndtering, mødeindkaldelse mm.)
 • Diverse ad hoc. opgaver

 

Vi er åbne for studerende fra forskellige fagområder, da vi generelt ser meget positivt på diversitet. Vi har tidligere haft studerende fra sprogfag, antropologi, tværkulturelle studier, (organisations)psykologi, erhvervsledelse, Business, Language & Culture, og kommunikation – men journalistik, IT og andre studier og personlige erfaringer, der er relevante ift. ovenstående opgaver ser vi positivt på. International erfaring er også et plus. Har du kendskab til PowerPoint og Elementor plugin i WordPress, er det en stor fordel.

Du arbejder godt selvstændigt, og du er villig til at lave opgaver af forskellig karakter og sætte dig ind i nye ting for at løse opgaverne. Vi har kontor i Gothersgade. Vi er et relativt lille team, der prioriterer god stemning og åben kommunikation. Dog er vi en travl arbejdsplads, hvor vi til tider løber hurtigt og har mange bolde i luften. Praktikken honoreres med et erkendtligheds-honorar på 2000 kr. pr. måned. Vi sigter altid efter at diversificere vores medarbejdergruppe og modtager glædeligt ansøgninger fra kandidater af alle køn, kulturelle baggrunde, fysisk og psykisk diversitet, og andre minoritetsbaggrunde.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen og interesserer dig for at omsætte humanistiske kompetencer om kultur og diversitet og inklusion for erhvervslivet, så send din ansøgning sammen med dit CV og karakterudskrift til [email protected] snarest og senest d. 15. november 2022. Vi holder løbende samtaler indtil den eller de rette kandidater er fundet. Har du spørgsmål, kan du kontakte Anna på +45 60 87 00 17.