Podcast: "Expats i Danmark"

Brain Gain Group har i samarbejde med ingeniørforeningen, IDA, produceret en podcast om globalt samarbejde. Afsnit for afsnit tager podcasten hul på nogle af de udfordringer, der opstår når virksomheder samarbejder på tværs af grænser.

I dette afsnit bliver Signe Ørom interviewet om expats i Danmark, der bor og arbejder her. Afsnittet giver indsigt i dansk kultur og forretningskultur og tager fat i nogle af de problematikker, der opstår, når expats skal lære at begå sig i en dansk kontekst. Podcasten kombinerer personlige anekdoter, buzzwordet “hygge”, og Signe Ørom fortæller om, hvordan dansk kultur opfattes, når man kommer udefra.

Lyt til den første episode, og få viden om, hvad du skal være opmærksom på som expat i Danmark.

Vil du vide mere?

Signe Ørom er Ph.d. i kultur og sprog og indehaver af Connecting Cultures. Signe har mange års praktisk erfaring, såvel som teoretisk kendskab til kulturmøder og kan klæde jer på til at optimere jeres interkulturelle samarbejde og kulturelle kompetencer. 

Signe har boet i udlandet i 9 år og arbejdet i globale virksomheder i 10+ år, og har et bredt kendskab til kultur på tværs af flere lande og regioner. Desuden har hun 4 års erfaring med at arbejde virtuelt på tværs af USA, Asien og Europa.

Skræddersyet workshops

Står du overfor en udstationering  og vil du gerne klædes ordentlig på til mødet med den nye kultur med relevant og forskningsbaseret indsigt i den virksomhedskultur du skal udstationeres til? Læs mere her 

Kontakt Signe Ørom til en uforpligtende samtale om hvordan Connecting Cultures kan hjælpe dig.