Diversity bonus unconscious bias management

Er du vores nye praktikant, som brænder for at formidle viden om kulturforståelse for erhvervslivet? 

ConnectingCultures søger en praktikant fra august/september 2021 til at løse kommunikationsopgaver og formidling af viden om og forskning inden for kulturel interaktion, kulturforståelse og diversitet. 

 

Hos ConnectingCultures afholder vi træningsforløb, workshops og foredrag i danske virksomheder, og vi kulturtræner og kompetenceudvikler medarbejdere og ledere med det formål at optimere deres globale samarbejde. Du er skarp på formidling og kommunikation, er en stærk researcher – og du har viden om kulturel interaktion. Det er plus, at du har teknisk snilde, da vi har tre hjemmesider og laver en del virtuelle workshops.   

Vi har gang i mange projekter. Under Covid19 har ConnectingCultures fået sig en søstervirksomhed, som hedder ConnectingVirtually, og vi er i gang med at udvikle et spil inden for diversitet og ubevidst bias. Synes du stadig det lyder som noget for dig, så læs videre. 

Dine opgaver:  

  • Formulering af indlæg til LinkedIn og Facebook
  • Hjælpe til og deltage i afholdelse af (virtuelle og fysiske) workshops i større danske virksomheder 
  • Diverse praktiske ting ifb. med udgivelse af bog om tværkulturelt & virtuelt samarbejde
  • Udfærdigelse af kommunikations- og workshopmateriale
  • Udtænkning, design og afvikling af nye øvelser til workshops og delelementer i vores nye spil
  • Andre formidlings- og kommunikationsopgaver
  • Diverse ad hoc. opgaver  

Om dig:  

Vi forestiller os, at du studerer kommunikation, journalistik, sprogfag, antropologi, tværkulturelle studier eller et andet relevant studium, der omhandler formidling og kulturforståelseVi ser meget positivt på international erfaring.  

 

Du arbejder godt selvstændigt. Vi har kontor i Gothersgade, men er mobile workers hos ConnectingCultures, hvilket betyder, at vi arbejder virtuelt over Teams og Zoom det meste af tiden. Du kan derfor også søge fra hele Danmark (og sågar også udenfor)Du er villig til at lave opgaver af forskellig karakter og til at sætte dig ind i nye ting for at løse opgaverne. Praktikken er ulønnet. 

 

Har du kendskab til PowerPoint og WordPress, er det en stor fordel. Og visuel snilde er også et plus. 

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen og til at formidle viden om kultur og diversitet i en virksomhed, som har fokus på udvikling af sin identitet og brand, så send din ansøgning sammen med dit CV og karakterudskrift til info@connectingcultures.dk snarest og senest d. 30. maj 2021Vi kører løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig.