Vi søger praktikanter til efteråret 2024

ConnectingCultures søger en eller flere praktikanter fra august/september 2024 til at hjælpe med at løse kommunikationsopgaver, håndtere data og formidle viden om vores undersøgelser og forskning inden for kulturel intelligens, kulturforståelse og diversitet og inklusion mm.

Hos ConnectingCultures afholder vi træningsforløb, workshops og foredrag i danske virksomheder og vi laver inklusionsundersøgelser gennem kvalitative og kvantitative metoder. Vores specialistfelt er kulturforståelse og diversitet og inklusion. Vi er en virksomhed, der vokser og i løbet af efteråret vil der være fokus på at videreudvikle kurser indenfor diversitet og inklusion, optimere vores hjemmeside, behandle data ifm vores inklusionsundersøgelse DiDi, og videreudvikle vores workshops om CQ – kulturel intelligens og diversitet og inklusion. Lyder det som noget for dig, så læs videre.

Du er skarp på formidling og kommunikation, en stærk researcher – og du har viden om og interesse for kulturforståelse og/eller diversitet og inklusion. Det er en stor fordel, at du har lyst til og erfaring med at behandle kvantitativt og kvalitativt data, men det kan også være, at du har teknisk snilde, gerne erfaring med at redigere hjemmesider, erfaring med office (særligt POWERPOINT).

Dine opgaver

Vi forventer på ingen måde, at du kan sætte ✓ ved alle bullets, men vi leder efter nogen, der har interesse, kompetencer og erfaring indenfor nogle af nedenstående områder:

Om dig

Vi er åbne for studerende fra forskellige fagområder. Vi har tidligere haft studerende fra sprogfag, antropologi, tværkulturelle studier, (organisations)psykologi, kommunikation, og business language & culture, men journalistik, IT, multimedie, social data science og andre studier og personlige erfaringer, der er relevante ift. ovenstående opgaver er vi interesserede i.  International erfaring er også et plus. Har du kendskab til PowerPoint og Elementor plugin i WordPress, er det en stor fordel. Du arbejder godt selvstændigt, og du er villig til at lave opgaver af forskellig karakter og sætte dig ind i nye ting for at løse opgaverne.

Om os:

Vi har kontor i et hyggeligt kontorfællesskab, men vi er flexible workers, så der er mulighed for både at komme på kontoret, arbejde hjemmefra eller fra en hvilken som helst anden lokation. Vi er et relativt lille team, der prioriterer en hyggelig tone og åbenhed. Dog er vi også en travl arbejdsplads og vi løber til tider hurtigt og har mange bolde i luften.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen, så send din ansøgning sammen med dit CV og karakterudskrift til [email protected] snarest og senest d. 12 april 2024. Vi holder løbende samtaler indtil den eller de rette kandidater er fundet. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på 60870017.Vi glæder os til at høre fra dig.